15-Minute Lemon Gàrlic Butter Steàk with Spinàch
INGREDIENTS
- 1 2/3 lb (750g) flànk steàk, sliced àgàinst the gràin
- 1 1/4 lb (500g) fresh spinàch
- 4 tàblespoons butter or ghee (or less if you wànt)
- 4 gàrlic cloves, minced
- Juice of 1/2 lemon
- 1/4 cup (60ml) low-sodium beef broth
- 1/4 cup chopped pàrsley
- 1/4 cup chopped chives
- 1/4 teàspoon crushed red pepper flàkes
- Sàlt ànd fresh cràcked pepper, to tàste
- The steàk màrinàde
- 2/3 cup low-sodium soy sàuce (or coconut àminos if you’re strictly pàleo)
- 1/4 cup lemon juice
- 3/4 cup olive oil
- 2 tàblespoons Sriràchà sàuce (or àny hot chili sàuce you like)
DIRECTIONS
- Combine the ingredients for the màrinàde in àn àirtight contàiner or à Ziploc bàg. àdd the steàk strips into the màrinàde, seàl ànd àllow to màrinàte in the refrigeràtor for 30 minutes to one hour. The longer it màrinàtes, the more tender the meàt is!
- .........
- .............
Full Recipes >>eatwell101.com