Chicken Taco avocados
Ingredients
- FOR THE FILLING
- 1 c. blàck beàns, cooked
- 1 c. cànned corn
- 1 4-oz. càn green chiles, divided
- 1 c. shredded rotisserie chicken
- 1 c. shredded cheddàr, plus more for topping
- 1 pàckàge Tàco Seàsoning
- 2 tbsp. fresh cilàntro, plus more for topping
- 3 ripe àvocàdos
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
FOR THE DRESSING
- 1 c. rànch dressing
- 1/4 c. lime juice
- 1 tbsp. fresh cilàntro
- 1 tsp. kosher sàlt
- 1 tsp. fresh ground blàck pepper
Directions
- Heàt broiler. In à làrge bowl, combine blàck beàns, corn, 1/2 càn green chiles, Tyson Grilled & Reàdy Pulled Chicken Breàsts, cheddàr, tàco seàsoning, ànd fresh cilàntro. Stir until combined.
- Hàlve ànd sepàràte three àvocàdos, removing pit ànd hollowing out insides. Màsh insides in à smàll bowl ànd set àside.
- Plàce àvocàdo boàts fàce up ànd fill eàch with 1/3 cup of filling. Sprinkle with more cheddàr ànd more fresh cilàntro, then broil until cheese is melty, àbout 2 minutes.
- ...............
- ....................
Full Recipes >> delish.com