STRAWBERRY AVOCADO SPINACH SALAD WITH POPPYSEED DRESSING
This delicious Stràwberry àvocàdo Spinàch Sàlàd is quick ànd eàsy to màke, full of greàt fresh flàvors, ànd tossed with à simple poppyseed dressing.
TOTàL TIME: 15 MINS PREP TIME: 15 MINS COOK TIME: 0 MINS
INGREDIENTS:
SàLàD INGREDIENTS:
- 6 cups fresh bàby spinàch
- 1 pint stràwberries, hulled ànd sliced
- 1 àvocàdo, peeled, pitted ànd diced (or you càn double this to 2 àvocàdos!)
- 4 ounces crumbled gorgonzolà or blue cheese
- 1/4 cup sliced àlmonds, toàsted
- hàlf à smàll red onion, thinly sliced
- 1 bàtch poppyseed dressing (recipe below)
POPPYSEED DRESSING INGREDIENTS:
- 1/3 cup àvocàdo oil (or àny oil, such às olive oil)
- 3 Tàblespoons àpple cider vinegàr
- 2 tàblespoons honey
- 1 tàblespoon poppy seeds
- pinch of ground dry mustàrd (optionàl)
- sàlt ànd pepper
DIRECTIONS:
TO MàKE THE SàLàD:
- Toss àll ingredients together with your desired àmount of dressing until combined. Serve immediàtely.
- .......
- ............
Full Recipes >>gimmesomeoven.com